Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Ползата от посредник в сделки с недвижими имоти.
Автор: namerihmetidom Категория: Бизнес
Прочетен: 4765 Постинги: 5 Коментари: 1
Постинги в блога от Февруари, 2021 г.
 
Категория: Забавление
Прочетен: 65 Коментари: 0 Гласове: 0
 След като ви дадохме идея как да пренесете природата на терасите си с алпинеум, днес ще се насочим към обзавеждането на градините.

За да направим градината, а защо не и терасата си, комфортни и удобни трябва да изберем подходящото за тях обзавеждане. Изборът в търговската мрежа е наистина огромен – може да намерите градински мебели не само в магазините за обзавеждане и строителство, но и в големите хипермаркети. И за да ни е по-лесно да изберем своите нови мебели за открито, е добре да следваме няколко стъпки.

imageСнимка на Engin Akyurt от Pixabay 

Основен момент е определянето на бюджета и мястото, на което ще ги разположим. Това ще стесни избора ни. Когато определим мястото, ще можем да изберем и материалите, от които ще са изработени. Дали ще бъдат изложени на слънце и дъжд, или ще стоят под покрита тераса, дали ще се използват основно за хранене, или ще искате да се насладите на слънчеви бани. Така ще може да прецените дали ще са ви необходими само маса и столове, или ще предпочетете дивани, шезлонги.

Дървените градински мебели остават най-предпочитани. Имайте предвид, че в взависимост от вида дървесина, те могат да са на доста висока цена. През последните години, алтернатива на масивните дървени градински мебели са тези от палета.

imageСнимка на Hans Rohmann от Pixabay 

Като цяло, те стоят естествено сред зеленината и цветята, и добавят натурална топлота в атмосферата. Могат да се комбинират с различни възглавници, което дава възможност и за лесното им преобразяване.

Кованото желязо също е сред предпочитаните материали. Въпреки че то има нужда от специална поддръжка, заради възможността да се появи ръжда, те допринасят за елегантния дух на открито. Имайте предвид и че те са доста тежки.

imageСнимка на annie talaga от Pixabay 

Пластмасовите мебели са леки и по-евтини в сравнение с останалите. Това често се отразява на тяхната издръжливост, като вероятността да се счупят е по-голяма. В магазините ще намерите и имитация на дървени и ратанови мебели, изработени от пластмаса. Тук изборът е важен, за да избегнете „евтиния“ облик на градинското обзавеждане.

Споменахме ратановите мебели. Визуално, те са чудесен избор както за тераси, така и за просторни дворове. Естественият материал е с висока цена, но и качеството му е забележително. Предлагат се разнообразни варианти от гледна точка на дизайн и функционалности.

imageСнимка на jonatas calebe meireles от Pixabay 

За да направите всичко хармонично, заложете на аксесоарите – саксии, кашпи, възглавници, осветление. Най-важното е да избетрете всичко, така че да се чувствате спокойни и у дома си.

Ако Ви е харесала статията, аа още полезни съвети и статии image
https://namerihmetidom.com/blog/ 

Категория: Забавление
Прочетен: 49 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: namerihmetidom
Категория: Бизнес
Прочетен: 4765
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Февруари, 2021  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728